10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ LATISSE

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ LATISSE

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Latisse είναι γνωστό για το γεγονός ότι επιμηκύνει τις βλεφαρίδες. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό και δρα γρήγορα. Η πραγματικότητα είναι ότι η ανάπτυξη των βλεφαρίδων ξεκινά μετά από αρκετές εβδομάδες από την έναρξη της θεραπείας. Επιπλέον, οι βλεφαρίδες φαίνεται να είναι πιο πυκνές, πιο παχιές και πιο σκούρες. Δυστυχώς, αυτά τα πολύτιμα αποτελέσματα της θεραπείας δεν διαρκούν πολύ, διότι έχουν την τάση να εξαφανίζονται περίπου ένα μήνα μετά το τέλος της θεραπείας.

Το Latisse πωλείται σε ένα λευκό μπουκάλι χωρητικότητας 3 ml το οποίο είναι συσκευασμένο σε ένα μικρό άσπρο κουτί κατασκευασμένο από σκληρό υλικό. Επιπλέον, το απλικατέρ είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Χάρη σε αυτό, είμαστε σε θέση να διανέμουμε μια σταγόνα καλλυντικού και να το εφαρμόσουμε κατά μήκος της βάσης των άνω βλεφαρίδων.

Παρά το γεγονός ότι το απλικατέρ είναι αρκετά ακριβές, το Latisse δεν είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν, δεδομένου ότι διαρκεί για δύο έως τρεις μήνες εφαρμογής.

Μιλώντας για την εφαρμογή, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ μέχρι να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προκειμένου να βάλετε το Latisse στα βλέφαρά σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πινέλο από κάποιο κατάστημα καλλυντικών που βρίσκεται κοντά σας. Όταν πάρετε το απλικατέρ, βάλτε μία σταγόνα σέρουμ – αρκεί για να προσφέρει θρέψη στην βάση των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, πρέπει να πετάτε το απλικατέρ. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί ώστε να μην μπει το πινέλο στα μάτια σας καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό επώδυνων ερεθισμών.

Τα άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα στα βλέφαρα, καθώς και όσοι πάσχουν από δερματολογικές παθήσεις ή παθήσεις στα μάτια πρέπει να συμβουλευτούν κάποιο γιατρό πριν από την έναρξη της θεραπείας με το Letisse. Είναι γεγονός ότι το Letisse μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα και να οδηγήσει σε ερυθρότητα του δέρματος ή των ματιών, να ξηράνει το δέρμα των βλεφάρων, να προκαλέσει οιδήματα ή άλλες ενοχλήσεις.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • Επιμηκύνει τις βλεφαρίδες
  • Ακριβές απλικατέρ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

  • Τα αποτελέσματα εξαφανίζονται μετά από ένα μήνα
  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Δύσκολη εφαρμογή