10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέματα, όταν πρόκειται για τα σέρουμ βλεφαρίδων.

Υπάρχουν πολλές αντιτιθέμενες απόψεις όσον αφορά το θέμα αυτό. Αν νιώθετε χαμένες και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε, εδώ θα βρείτε λίγη βοήθεια.

ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ – ΓΕΓΟΝΟΣ

Η αποτελεσματικότητα των περισσότερων σέρουμ για βλεφαρίδες έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί πριν το κάθε προϊόν εγκριθεί για πώληση. Κάθε εταιρεία, η οποία βγάζει ένα καινούργιο σέρουμ για βλεφαρίδες, είναι υποχρεωμένη από το νόμο να διενεργεί εκτεταμένες δοκιμές στο δέρμα και τα μάτια. Μπορούμε να βρούμε πολλά σχόλια γραμμένα από ανεξάρτητους δημοσιογράφους, bloggers, και μακιγιέρ που επιβεβαιώνουν ότι τα σέρουμ βλεφαρίδων ενισχύουν σημαντικά την ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΓΕΓΟΝΟΣ

Το πινέλο εφαρμογής των σέρουμ είναι φτιαγμένο από συνθετικές τρίχες που επιτρέπουν την ακριβή εφαρμογή του ορού. Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται το σέρουμ για βλεφαρίδες μοιάζει με την εφαρμογή eyeliner. Οι περισσότεροι από τους ορούς έχουν υγρή σύσταση και στεγνώνουν σε δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνουν επιπλέον προϊόν στις βλεφαρίδες.

ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΑ – ΜΥΘΟΣ

Το βουρτσάκι που μοιάζει με μάσκαρα δεν μπορεί να φτάσει στους θύλακες των βλεφαρίδων και η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος δεν πρόκειται να είναι υψηλή. Ένα μυτερό πινέλο είναι πάντα καλύτερο.

ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ – ΜΥΘΟΣ

Όλα τα σέρουμ για ββλεφαρίδες πρέπει να είναι ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή του δέρματος των ματιών. Οι παρενέργειες, όπως η αλλαγή του χρώματος στην άκρη των ματιών ή η τύφλωση είναι εξαιρετικά σπάνιες και προκαλούνται από συνταγογραφημένα σέρουμ βλεφαρίδων. Οι εκτεταμένες δοκιμές μπορεί να αποδείξουν ότι ένα σέρουμ είναι ασφαλές για την υγεία και ότι δεν προκαλεί καμία ενόχληση.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ – ΓΕΓΟΝΟΣ

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι γεμάτα με φυσικά συστατικά ορυκτής και φυτικής βάσης. Τα πιο κοινά είναι η αντι-φλεγμονώδης Aloe Vera, το καταπραϋντικό πράσινο τσάι και το ενυδατικό καστορέλαιο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ = ΤΙΜΗ – ΓΕΓΟΝΟΣ

Τα σέρουμ βλεφαρίδων έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Με την υψηλότερη ζήτηση ανεβαίνει και το ενδιαφέρον για το προϊόν. Κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε απομιμήσεις των γνωστών σέρουμ. Είναι πολύ εύκολο να αγοράσουμε ένα πλαστό προϊόν από το eBay που να κοστίζει λιγότερο. Οι δραστικές ουσίες που εμπεριέχονται στα σέρουμ βλεφαρίδων είναι ακριβές, γεγονός που καθιστά ολόκληρο το προϊόν ακριβό. Αν αποφασίσετε να πάρετε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι πάντα καλύτερο να το αγοράσετε απευθείας από την παρασκευάστρια εταιρεία, ακόμη και αν πληρώσετε περισσότερα. Να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ότι πληρώνετε.