10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Για να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό σέρουμ για βλεφαρίδες θα χρειαστείτε ένα κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο, ένα κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα Aloe Vera ή Αμυγδαλέλαιο και δύο κάψουλες βιταμίνη Ε.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο δοχείο και προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας. Σε χαμηλή θερμοκρασία, το λάδι καρύδας μπορεί να μετατραπεί από υγρό στη στέρεο, κάτι το οποίο θα δώσει στο σύνολο του μείγματος την σύσταση που απαιτείται. Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται κάθε βράδυ ακριβώς πάνω στην γραμμή των βλεφαρίδων με τη χρήση ενός μικρού πινέλου, σπάτουλας ή με τα δάχτυλα.

Μπορείτε, επίσης, να καλύψετε το μήκος των βλεφαρίδων με αυτό, καθώς θα ενισχύσει επιπλέον τις βλεφαρίδες και θα τους προσθέσει μία ωραία λάμψη.

ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες, ελέγξτε την λίστα των συστατικών. Τα πιο αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες είναι εκείνα τα προϊόντα που δεν περιέχουν συνθετικά συστατικά. Αν τα σέρουμ βασίζονται σε φυσικά μεταλλικά και φυτικά συστατικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πρόκειται να είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Στη συνέχεια, βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Θέλετε οι βλεφαρίδες σας να είναι απίστευτα μακριές ή απλά θέλετε να γίνουν πιο υγιείς; Πολύ λίγα σέρουμ για βλεφαρίδες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων των πελατών. Εάν δεν κάνετε μία κατάλληλη έρευνα, μπορεί να μην είστε τυχεροί και να αγοράσετε ένα λάθος προϊόν για εσάς.

ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Για να αποκτήσετε τα αποτελέσματα που θέλετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές της παρασκευάστριας εταιρείας. Κάθε καλό σέρουμ για βλεφαρίδες πρέπει να συνοδεύεται από ένα φυλλάδιο οδηγιών. Μέσα σε αυτό θα βρείτε όλες τις πιθανές παρενέργειες και προφυλάξεις. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε διαβάσει πρώτα πριν κατευθυνθείτε στο καθρέφτη του μπάνιου σας.

Πρέπει να ολοκληρώσετε την θεραπεία για να δείτε βέλτιστα αποτελέσματα.
Πάντα να εφαρμόζετε το σέρουμ για βλεφαρίδες σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε κρέμες ματιών ενώ χρησιμοποιείτε το σέρουμ καθώς οι λιπαρές κρέμες μπορεί να εμποδίσουν τον ορό να φτάσει στους θύλακες των βλεφαρίδων.

ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Όταν η συνιστώμενη διάρκεια της αγωγής τελειώσει, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιείτε το σέρουμ βλεφαρίδων μια-δυο φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε να διατηρηθούν τα ίδια αποτελέσματα επί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δύο φορές την εβδομάδα είναι μια λογική δόση για να κρατήσει τις βλεφαρίδες σας σε φόρμα.