10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΚΑΝ’ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ – ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Τίποτα δεν μας δίνει περισσότερη ικανοποίηση από το να φτιάχνουμε τα δικά μας καλλυντικά ομορφιάς.

Το να φτιάξετε το δικό σας εξατομικευμένο σέρουμ για βλεφαρίδες δεν είναι καθόλου δύσκολο. Χαλαρώστε και συνεχίστε να διαβάζετε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Τα καλά σέρουμ για βλεφαρίδες φτιάχνονται από καλά υλικά. Η λέξη «καλά» δεν αναφέρεται σε ακριβά εκχυλίσματα εξωτικών φρούτων, αλλά να είναι σημαντικό τα υλικά να είναι φυσικά. Φυσικά φυτικά συστατικά που θρέφουν και ενυδατώνουν τους θύλακες των βλεφαρίδων και κάνουν τις βλεφαρίδες πιο λαμπερές και δυνατές για πολύ καιρό. Τα σπιτικά σέρουμ για βλεφαρίδες δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο αυτά που μπορούμε να αγοράσουμε, δεδομένου ότι δεν περιέχουν μέταλλα και ορισμένες βασικές βιταμίνες, ως εκ τούτου, η θεραπεία θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο. Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων διαρκεί έως και 150 ημέρες, και για τόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιούμε το σέρουμ για βλεφαρίδες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κατάλογο με τα συστατικά που πρέπει να έχετε, βάσει των προτιμήσεων και των αναγκών σας. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι το καστορέλαιο, το οποίο διεγείρει τους θύλακες των βλεφαρίδων και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιώντας καστορέλαιο μπορεί να δείτε κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως το να γίνουν πιο σκούρες οι τρίχες σας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, αυτή η παρενέργεια είναι ιδιαίτερα επιθυμητή και κανείς δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί. Τα επόμενα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι εκχύλισμα Aloe Vera (αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες), Λάδι Καρύδας (διεισδύει στις βλεφαρίδες και παρέχει βαθιά ενυδάτωση), Αμυγδαλέλαιο (κάνει τις βλεφαρίδες γυαλιστερές και λείες), Ελαιόλαδο, λάδι jojoba, βιταμίνη Ε (επιταχύνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και μπορούν να αγοραστεί σε υγρή μορφή).

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ

Τα έλαια πρέπει να αναμιχθούν με μία μικρή ποσότητα Πετρελαίου για να αποκτήσουν πυκνότερη σύσταση, έτσι ώστε το σέρουμ για βλεφαρίδες να μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα. Πρέπει να ανακατέψουμε όλα τα υλικά πολύ προσεκτικά και να ρίξουμε το μείγμα μέσα σε ένα μικρό μπουκάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά σωληνάρια και πινέλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει όλα τα εργαλεία με ζεστό νερό και σαπούνι πριν από την επαναχρησιμοποίησή τους. Τα σπιτικά σέρουμ για βλεφαρίδες δεν περιέχουν συντηρητικά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κρατάτε τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής κατά τη χρήση και την αποθήκευσή τους. Τα έλαια μπορεί να χαλάσουν σε λίγους μήνες, έτσι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σέρουμ για περισσότερο από 3 μήνες. Κρατήστε το σωληνάριο ερμητικά κλειστό, σε σκοτεινό, δροσερό μέρος. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά, εκτός και εάν έχετε όρεξη να καθαρίσετε το χάος που θα δημιουργηθεί.