10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ FEG

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ FEG

Το σέρουμ για βλεφαρίδες FEG συσκευάζεται σε ένα μπουκάλι που περιέχει 3 ml προϊόντος. Το πακέτο είναι από πλαστικό, συνεπώς, δεν φαίνεται ούτε αισθητικά όμορφο ούτε συμπαγές. Το απλικατέρ που συνοδεύει το προϊόν είναι ένα μυτερό πινέλο.

Το FEG συνιστάται για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να έχουν πιο μακριές, πιο πυκνές και όμορφες βλεφαρίδες. Χάρη στα φυσικά συστατικά του όπως αγγούρι, ρόδι, σπόροι κολοκύθας και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, το σέρουμ αυτό είναι σε θέση να αναλάβει τη φροντίδα των βλεφαρίδων σας (ενδυνάμωση και θρέψη), καθώς και των βλεφάρων σας (λειαίνει και τονίζει το δέρμα). Επίσης ανακουφίζει από ερεθισμούς που μπορεί να αναπτυχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Ένα σημείο που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σέρουμ βλεφαρίδων FEG δεδομένου του ότι η δομή και η όψη των βλεφαρίδων είναι σχεδόν ίδιες και στα δύο φύλα.

Για το λόγο αυτό, το προϊόν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα από το φύλο των καταναλωτών

Πριν χρησιμοποιήσετε το FEG πρέπει να καθαρίσετε τα χέρια σας, να κάνετε ντεμακιγιάζ και να βγάλετε τους φακούς επαφής, εάν φοράτε, φυσικά. Χρησιμοποιώντας το πινέλο που παρέχεται με το προϊόν, πρέπει να δημιουργήσετε μια λεπτή γραμμή στην βάση των άνω και των κάτω βλεφαρίδων. Παρά την υγρή σύστασή του, το προϊόν απορροφάται γρήγορα και δεν τρέχει στα μάτια. Σημαντικό είναι να γνωρίζουν όσοι έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, καθώς και εκείνοι που είναι υπό την ιατρική φροντίδα κάποιου δερματολόγου ή οφθαλμίατρου ότι μπορεί να βιώσουν κάποιο αίσθημα καύσου κατά την έναρξη της θεραπείας. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να βιώσουν επίσης μια αίσθηση μουδιάσματος, ερυθρότητα, ή ακόμη και ξηρότητα του δέρματος. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι οι έγκυες γυναίκες, αυτές που θηλάζουν, καθώς και οι ανήλικοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το FEG.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με το FEG είναι ορατά μετά από περίπου ένα μήνα καθημερινής εφαρμογής, ενώ τα τελικά αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά από περίπου τέσσερις μήνες. Οι βλεφαρίδες είναι πιο δυνατές, ενυδατωμένες και όμορφες. Εάν υπάρχουν αλλαγές στο μήκος, την πυκνότητα ή το χρώμα των βλεφαρίδων τότε αυτές δεν είναι τόσο προφανείς ώστε να γίνονται αντιληπτές. Στην πραγματικότητα, οι βλεφαρίδες όντως επιμηκύνονται και γίνονται πιο πυκνές αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Τα αποτελέσματα της θεραπείας κρατάνε μέχρι περίπου έξι εβδομάδες. Μετά από αυτό το διάστημα, οι βλεφαρίδες τείνουν να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν πριν από την θεραπεία.

ΘΕΤΙΚΑ

  • Ακριβής εφαρμογή
  • Ενίσχυση και θρέψη των βλεφαρίδων
  • Συνιστάται, επίσης, για άνδρες
  • Φροντίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια
  • Φυσικά συστατικά

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  • Ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα
  • Ανεπαρκής επιμήκυνση βλεφαρίδων
  • Τιμή
  • Συσκευασία