10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NEULASH

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NEULASH

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Neualash πωλείται σε ένα ασημένιο όμορφο μπουκάλι το οποίο περιέχει είτε 3,2 ml ή 6 ml προϊόντος. Το μπουκάλι είναι συσκευασμένο σε ένα άσπρο κουτί από χαρτόνι το οποίο προστατεύει το προϊόν από οποιαδήποτε μηχανική βλάβη. Επιπλέον, το προϊόν συνοδεύεται επίσης και από ένα φυλλάδιο οδηγιών.

Η εφαρμογή του σέρουμ για βλεφαρίδες μοιάζει με την χρήση eyeliner καθώς πρέπει να σχεδιάσετε μία γραμμή στην βάση των βλεφαρίδων. Και τα δύο καλλυντικά συνοδεύονται από ένα μικρό μυτερό πινέλο. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τον ορό να φτάσει στους θύλακες των βλεφαρίδων, και την ίδια στιγμή, να τους παρέχει θρεπτικά ουσίες.

Σε γενικές γραμμές, η σύνθεση της Neulash περιέχει πολλά φυσικά συστατικά, όπως βιοτίνη, πανθενόλη, αλλαντοΐνη, εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας, γλυκερίνη και λάδι σόγιας.

Οι φυσικές ουσίες, που κάνουν το Neualash να παραμένει φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχουν ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά την ανάπτυξη και την αναγέννηση των βλεφαρίδων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από περίπου έξι εβδομάδες από την πρώτη εφαρμογή του ορού. Από την άλλη πλευρά, τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από πέντε μήνες καθημερινής εφαρμογής (με άλλα λόγια, στο τέλος της θεραπείας). Είναι προφανές, ότι ο κάθε καταναλωτής μπορεί να επηρεαστεί διαφορετικά από το προϊόν. Η χρονική περίοδος που απαιτείται για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ευαισθησία του κάθε ατόμου στα συστατικά που συνθέτουν το Neulash.

Χάρη στον ορό Neulash οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, παχιές και πυκνές. Παρ’ όλα αυτά, η επιμήκυνση είναι σχεδόν αόρατη. Από την άλλη πλευρά, αυτό που όντως βελτιώνεται είναι η κατάσταση των βλεφαρίδων καθώς γίνονται πιο δυνατές και λιγότερο επιρρεπείς σε φθορές και πτώση. Επιπλέον, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο λαμπερές, πιο όμορφες και υγιείς.

ΘΕΤΙΚΑ

  • Δύο εκδοχές χωρητικότητας
  • Ωραίο πακέτο
  • Φυσικά συστατικά
  • Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή
  • Ενυδατώνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  • Ούτε επιμηκύνει ούτε βελτιώνει σημαντικά την πυκνότητα
  • Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται εξαρτώνται από την ευπάθεια του καθενός στη σύνθεση
  • Πρέπει να περιμένετε πολύ για να παρατηρήσετε τα οποιαδήποτε αποτελέσματα