10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ TALIKA LIPOCILS

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ TALIKA LIPOCILS

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Talika Lipocils συσκευάζεται σε ένα μικρό μπουκάλι χωρητικότητας είτε 4,2 ml είτε 10 ml. Το μπουκάλι που περιέχει 4,2 ml καλλυντικού διαρκεί για θεραπεία των έξι μηνών, ενώ το μεγαλύτερο καλύπτει πολυετή θεραπεία. Φυσικά, η τιμή του προϊόντος αυξάνεται ανάλογα με την χωρητικότητα.

Ο στόχος του σέτουμ για βλεφαρίδες Talika Lipocils είναι να αναλάβει τη φροντίδα των βλεφαρίδων, καθώς και να τις κάνει πιο μακριές και πιο πυκνές. Τα πρώτα αποτελέσματα πρέπει να επιτυγχάνονται μετά από περίπου ένα μήνα εφαρμογής του προϊόντος και το τελικά αποτελέσματα είναι ορατά στο τέλος της θεραπείας.

Όταν δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορείτε πλέον να βάζετε το Talika Lipocils μερικές φορές την εβδομάδα.

Πώς γίνεται η εφαρμογή του σέρουμ γα βλεφαρίδες Talika Lipocils; Για να βάλετε το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα βουρτσάκι που είναι παρόμοιο με εκείνο που της μάσκαρα. Το καλλυντικό πρέπει να διανεμηθεί περνώντας το βουρτσάκι από την βάση των βλεφαρίδων μέχρι τις άκρες. Στην άκρη του απλικατέρ συχνά μαζεύεται υπερβολικό προϊόν, κάτι το οποίο κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και συχνά αφήνει λευκούς λεκέδες πάνω τους.

Η αλήθεια είναι, ότι το σέρουμ βλεφαρίδων Talika Lipocils επιμηκύνει και βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων. Επιπλέον, δεν σκουραίνει το χρώμα των βλεφαρίδων. Από τη θετική πλευρά, το καλλυντικό είναι σε θέση να ενυδατώσει καθώς και να κάνει τις βλεφαρίδες ελαφρά πιο κυρτές και λαμπερές. Η κυρτότητα επιτυγχάνεται χάρη στο απλικατέρ που αναφέραμε νωρίτερα. Επίσης, το σέρουμ Talika Lipocils ενισχύει, αναζωογονεί, θρέφει και φροντίζει τις βλεφαρίδες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η σύνθεση του που περιέχει πολλά φυσικά συστατικά. Μερικά από αυτά, μεταξύ άλλων, είναι εκχύλισμα μήλου, αλλαντοΐνη, τσουκνίδα καθώς και επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • Φυσικά συστατικά
  • Δυναμώνει και φροντίζει τις βλεφαρίδες
  • Χωρητικότητα
  • Αποτελεσματικότητα

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:

  • Ανεπαρκής επιμήκυνση των βλεφαρίδων
  • Κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους
  • Πρέπει να περιμένουμε πολύ για να δούμε αποτελέσματα
  • Απλικατέρ