10
Τα πιο δημοφιλή σέρουμ για βλεφαρίδες
2024

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ XLASH PRO

ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ XLASH PRO

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro συνιστάται για τις γυναίκες που έχεις μικρές, αδύναμες και λεπτές βλεφαρίδες. Βασικά, το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί επίσης και στα φρύδια. Η σύνθεσή του είναι τέτοια που ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων σε δύο διαστάσεις: κατά μήκος και κατά πλάτος.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με Xlash Pro είναι εμφανή μετά από μερικές εβδομάδες από τη στιγμή της πρώτης εφαρμογής. Παρ” όλα αυτά, τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από πέντε μήνες καθημερινής εφαρμογής. Μέχρι τότε, οι βλεφαρίδες υποτίθεται ότι γίνονται πιο δυνατές, αναζωογονημένες και το επίπεδο ενυδάτωσής τους αυξάνεται σημαντικά. Επιπλέον, το Xlash Pro επηρεάζει θετικά το μήκος, το πάχος και την ελαστικότητα των βλεφαρίδων.

Δυστυχώς, αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες δεν σκουραίνει το χρώμα τους.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται κατά την διάρκεια της θεραπείας με Xlash Pro δεν διαρκούν πολύ, καθώς εξαφανίζονται μετά από δύο μήνες από την τελευταία εφαρμογή. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης του μακιγιάζ, οι μεμονωμένες βλεφαρίδες τείνουν να πέφτουν, ανεξάρτητα της μεθόδου που χρησιμοποιείτε – είτε τρίβετε τα μάτια σας με βαμβάκι είτε αφήνετε το make-up να μεταφερθεί στο βαμβάκι απλά πιέζοντάς το πάνω στα βλέφαρά σας.

Το Xlash Pro πρέπει να το βάζετε στις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ. Είναι ζωτικής σημασίας να είστε συστηματικές, προκειμένου να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με τη χρήση του πινέλου που συνοδεύει το προϊόν, πρέπει να διανέμετε το Xlash Pro μόνο στην άνω βάση των βλεφαρίδων. Ενώ κοιμάστε, το σέρουμ για βλεφαρίδες πρέπει να φτάσει μόνο του στην κάτω βάση των βλεφαρίδων για να βοηθήσει τις βλεφαρίδες να αναπτυχθούν και να τις θρέψει. Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι το σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει υγρά σημάδια στα βλέφαρα.

Όταν η θεραπεία είναι περίπου στο τέλος της, ορισμένοι μπορεί να παρατηρήσετε λίγες κοκκινίλες στο δέρμα των βλεφάρων και κάποια ξεραμένα υπολείμματα του σέρουμ κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Ευτυχώς, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, τα σημάδια εξαφανίζονται. Αξίζει όμως να αναφέρουμε πώς μπορείτε να ανακουφίσετε αυτούς τους ερεθισμούς. Για παράδειγμα μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ερυθρότητα των βλεφάρων με το να εφαρμόσετε κομπρέσες. Όσον αφορά το ξεραμένο προϊόν, μπορείτε να το απομακρύνετε με μία λοσιόν αφαίρεσης μακιγιάζ.

ΘΕΤΙΚΑ

  • Επιμηκύνει και ενισχύει τις βλεφαρίδες
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Συνιστάται για όλους

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

  • Τα αποτελέσματα φεύγουν γρήγορα
  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Μπορεί να προκαλέσει πτώση των βλεφαρίδων